Слова из Игре престола

Ако сте пратили шта се дешава у овој популарној серији вероватно вам је пажњу привукао и наслов да ускоро креће шеста сезона са новим дешавањима. Ја сам успео да погледам прве четири сезоне бесплатно у склопу промотивног периода ХБО-а на МТС Бокс телевизијском пакету, али ме је после тога мрзело, искрено, да пратим серију преко Попрокорна или Стремиоа… али није о томе реч у овом тексту.

Ако припремате текст, вест или желите да експериментишете са словима из ове серије можете то лако урадити уз помоћ фонта Game of Thrones од аутора Charlie Samways-а.

Фонт можете преузети на страници до које води клик на следећу везу: Слова из Игре престола 

Game-of-Thrones-fontovi

Овај сет слова користи само велика слова абецеде и слободан је за личну употребу. О осталим карактеристикама прочитајте на линку који сам поставио изнад и који води до странице за преузимање.

Инсталација овог фонта обавља се као и код сваке друге врсте фонта. Уколико желите да добијете логотип из серије као на слици изнад само укуцајте # (тастери: Shift+3).


Подсетићу вас да погледате нова упутства која сам додао у архиву  Фотошоп упутства на српском језику као и пилот епизоду видео лекције за све који се први пут сусрећу са Фотошопом (енгл. Photoshop). Видео се налази на мом Youtube каналу и ово је директна веза до лекције: Photoshop #1: Увод, Отварање докумената, Слојеви, Чување докумената . Обавезно гледајте у HD резолуцији, коментаришите, критикујте и предложите све што мислите да може да буде од користи.

Аутор: Иван Благојевић

Радим као Engineering Lead у Адриахосту. Највише времена проводим на Линукс серверима.

Помажем људима да реше проблеме и да одаберу прави хостинг за свој сајт. Овде је моја радна биографија.

Пишем овде у слободно време.

Други текстови са блога: